28 martie 2009

Au crescut urzicile...!






Urzicile din partea stanga a pozei (multicolore) nu imi apartin,dar tare as vrea sa creasca si ale mele asa...



Cand am plantat semintele de urzici mi s-a spus ca nu are sens, ca as gasi oriunde si le-as putea avea mult mai usor,dintr-o ramurica pusa in apa. Stiam, dar... semintele plantate sunt de toate felurile si mi-am dorit sa le cresc si sa am din toate aceste feluri ... De cateva zile au crescut multisor si...s-au colorat! Atat de micute, si totusi s-au colorat! Am inceput sa rad, pur si simplu, cand am vazut!Mare minune! Urmeaza partea cea mai delicata, pt mine cel putin, acum trebuie sa le "repic", cred ca asa se numeste operatiunea... Nu stiu in ce masura voi reusi. Nu vreau sa le raresc acolo unde sunt acum, nu vreau sa pierd din ele, o sa incerc sa le cresc pe toate.



Balconul meu este orientat spre vest si nu pot creste orice planta acolo, putine sunt cele care se dezvolta bine, printre aceste putine numarandu-se si urzicile decorative. Anul acesta am mai prins curaj si am plantat si irisi...si printre ei, oxalis -trifoi roz... In fiecare primavara sufar de "febra "asta... Nu am nicio posibilitate sa ma mut la tara cum imi doresc de cand ma stiu, incerc aproape jalnic sa compensez cumva lipsa asta...



Asa arata urzicile mele acum.
(am gresit plasarea pozelor, asta este...!)



2 comentarii:

  1. Draga de tine! si cand ma gandesc ca la noi ramane pamantul necultivat! sper ca anul acesta sa il folosim...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa va ajute Dumnezeu sa-l folositi!Asa este, nu ne dam seama ce comori avem decat cand nu le (mai) avem...Daca ar intelege romanii ce au...Te imbratisez cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin
 
◄Design by Pocket