26 mai 2009

Mi-a placut!

Astazi, ora !6, venind obosita acasa, cu aparatul foto la mine, m-am gandit sa mai "sparg" un mit, asa ca am mers vreo 2-3 statii pe jos prin cartierul meu -unul "marginas"...! Oboseala mi-a pierit si am simtit multa bucurie fiindca oamenii poate ca se misca mai greu la noi, dar se misca, dovada acest cartier care arata frumos, chiar arata frumos si o plimbare pe strazile lui nu mai este o plimbare " printre blocuri cenusii si gunoaie, cu aferentul slalom printre masini parcate alandala", ci este chiar o plimbare placuta pe strazi curate, pline de verdeata si flori si da, sunt blocuri, dar atat de ingropate in verde... Se vede grija pe care oamenii o au acum pentru strazile si locuintele lor - asa la bloc cum sunt - si asta cred ca e motiv de mare bucurie.
In fata unui bloc...

printre blocuri...


un parculet...




alt parculet...



cineva a avut grija de acest "caine comunitar" si l-a bandajat...





o scara de bloc...






o scoala...








alt spatiu in fata altui bloc...







la fel...










la fel...









la fel...












o gradinita de copii...
Am facut multe poze, m-am oprit la cateva, la intamplare. Asa arata cartierul meu "marginas".In Bucuresti. Locuitori : bucuresteni.











2 comentarii:

  1. E grozav sa VEZI ce este in jurul tau, mai ales daca o faci cu ochi bun, nu cu ochi critic. Chiar si cainele schiop e vesel, noi de ce n-am fi?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cainele e vesel pentruca a fost bandajat.Noi n-am fost (bandajati). O fi o explicatie posibila?!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin
 
◄Design by Pocket