7 iulie 2009

Flori...

Niciodata n-am avut atat de multe flori ca anul acesta. Nu am facut nimic deosebit fata de alti ani. Ma gandesc ca poate e ultimul an aici...poate ne luam ramas bun...poate...



























A inflorit prima zorica...e imensa, nu a iesit decat una, desi am pus cred cel putin 4-5 seminte - dar a iesit doar aceasta si inca una foarte firava, din cele bleu, care sunt preferatele mele.
Iubesc busuiocul, m-a zapacit Eliza cu atatea soiuri, poate anul viitor imi da si mie seminte, daca...daca!















4 comentarii:

  1. Doamne ajuta sa postezi cat mai curand fotografii cu flori si busuioc din gradina ta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ivona,
    cu mare drag o sa dau seminte la toata lumea care cere,insa eu deja am uitat cine ce mi-a cerut,trebuie sa revina fiecare la toamna..eu oricum strang seminte de flori si de toate,numai sa se mai opreasca ploile astea.. :( De petunii si panselute inca nu m-am gandit...ca le rup florile deocamdata nu le las sa faca seminte pentru ca sa se imbogateasca cu flori.
    Draga mea,sa stii ca sunt asa de inghesuiti printre ardei busuiocii...incat unii abia au tija principala..ca ardeii bulgaresti si iuti sunt de un metru inaltime...insa am facut bine ca am plantat si prin ghivece busuioci...Oooo,am unul,un soi de care nu stiam,cu frunzele extramici si multe si inca n-a inflorit.O sa fac maine post cu busuioci :)
    Toate bune,Ivona!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Elisa, multumesc mult draga mea, nu ma indoiam de darnicia ta! Ca veni vorba de inima ta buna, ce-ai zice de-o adoptie?!!Nu mai sunt chiar un copil, dar nu stiu sa fie limita de varsta pentru adoptat!Si sunt cuminte, nu fac probleme, sunt ascultatoare si muncitoare (da, saracii, au cam murit laudatorii!)!Te pup, Elisa!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin
 
◄Design by Pocket