8 aprilie 2009

Maine le repic!

Este prima data cand ma incumet. Deci maine le repic. Doamne ajuta!
(Da' nu sunt formidabile?!...)

4 comentarii:

  1. Sunt minunate! Dar ce faci cu atatea? Am gasit si eu seminte, la tine ma gandeam - vazusem rasadul, dar am cumparat intr-un final...garofite de gradina!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ha!Probabil le voi da! Ce sa fac, am luat un pliculet, am lasat jumatate din el la o prietena, vad si eu ca sunt multe, inca nici nu stiu daca o sa-mi iasa pana la urma, sunt multe feluri acolo, adica felurit colorate, eu sunt lacoma la plante(cel putin!)si as vrea sa am din toate culorile!Da, si eu am vazut garofite in piata si am vrut sa-mi iau, imi plac tare mult si ele, cred ca-mi iau cand imi vin banii...Si gandeste-te ca fi-miu a pus regina-noptii!!!L-am implorat sa nu faca asta, sunt criminal de mici si fragile, dar s-a grozavit ca el poate!!!Doamne ce va fericesc pe voi, cei care aveti gradina!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai cu regina noptii o sa ai ceva de furca, daca supravietuiesc si le repici asa cum trebuie, cresc inalte, cam la 1 metru - am avut eu din acelea albe clasice, sper ca ai loc in balcon! Dar miros minunat si sunt tare frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  4. Marilena, el a vrut sa-mi faca o bucurie, in fiecare an cumpar rasad de regina-noptii(rasad?parca altfel ii spune, nu mai stiu nimic acum, am primit o veste tare rea)si anul asta a zis ca sa facem noi multe din seminte si a luat din cele colorate, sunt ca nisipul,am mai incercat eu si rasareau una-doua in septembrie, dadea zapada peste ele, ma imbolnavea asta..Am loc, e sui rau balconul, adica lung de 5 metri si lat de 1 metru, e o poza cu balconul anul trecut, parca, aici, pe blog, le puneam intr-un lighean oval...te ia rasu'-plansu' cand vezi ce-i pe balconul asta vara.Nu pot sa-ti spun cat am suferit ca n-am stat la curte.Si vad ca tot nu pot sa fac nimic.Au rasarit, le-a pus el,vrea sa le ingrijeasca el, pt mine, ca pasiunea lui sunt cactusii, m-am carat de peste tot cu cactusi, de la Govora...eh, ce copil sa iasa dintr-o mama ca mine...Sunt nauca de veste, roaga-te pt noi te rog.Domnul sa te binecuvanteze.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin
 
◄Design by Pocket