9 aprilie 2009

Repicatele...!

Am facut-o si pe asta...! Acum, Doamne ajuta sa se dezvolte bine. Aici e doar o parte...de fapt sunt multe, probabil prea multe, daca cresc bine voi da si altora.
In sfarsit au inflorit si zambilele. Curios, primele doua zambile au inflorit asta- iarna, acestea abia acum...fiecare cu ritmul lui.

Si o panseluta...Anul acesta am gasit panselute "adevarate", micute, aproape ca cele de padure, dupa care ma uit cand ies din Bucuresti...






2 comentarii:

  1. Imi exprim o nedumerire. Pisica ta de ce nu ataca frumusete de floricele? E cumva manipulata in acest sens? Ma rog, voiam sa zis "bine dresata". Eu nu pot tine in casa fir de floare, nici in vaza, d-apoi in ghivechi. Mi-au distrus felinele tot ce emana oxigen pe timp de noapte, si nu numai. Vreau si eu floricele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga de tine! Nu stiu ce sa zic, cred ca e o pisica delicata si cuminte, nu, nu da iama-n flori si chiar am o multime in casa acum, adica pe timp de iarna, ca acum cam incep sa le scot pe balcon...Poate ale tale vor ceva verde, le poti pune niste iarba -catusnica parca se numeste, uite ca nu mai stiu, o iarba care le place lor, o rontaie...Poate daca le pui intr-un vas (sa creasca),o vor manca pe aceea, nu florile tale...O sa studiez chestiunea...!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin
 
◄Design by Pocket