3 septembrie 2009

O zi de vara la tara...

Din respect fata de criza nationala (nu stiu, mai e si internationala?) am decis ca in vara asta sa nu risipim banii personali (exemplu fiindu-ne guvernantii - si nu numai- cu banii nostri,pe care dupa cum stiti cu multa chibzuinta si inteligenta ii -era sa zic arunca,of...-cheltuiesc, investesc, spre binele, sporul si propasirea neamului, asa...) pe concedii trandave si imperialiste. Nu stiu daca a fost inteligibila fraza asta. Voiam sa spun ca am facut doar scurte excursii prin imprejurimile Bucurestiului nostru drag (si noi lui ii suntem pesemne tare dragi din moment ce nu ne da drumu' deloc sa ne ducem, asa...) Poza de sus imi pare de-un farmec nebun, pacat ca e facuta - ca toate aceste poze - cu telefonul. Intra la capitolul vehicule rurale. Ca si cele de mai jos.

Poza de mai jos are ceva de strutocamila, n-as sti sa zic despre ce e vorba, dar merge.
La capitolul case care imi plac, mai jos 3 poze. M-a amuzat prima - casa cu numarul 1!












Aici este dovada vie si de necontestat a cinstei romanului. Ce nu s-a inteles? Strat de legume si flori in afara curtii, pe marginea drumului! Fara niciun stres!







Un copac...cu struguri!







Si tartacute inca necoapte ( dar am primit o poala de tartacute coapte-galbene-frumoase de la o bunicuta numai zambet!)




Ne-am facut un prieten care ne-a insotit buna parte din excursie... Aici se odihneste un pic, destul de dezamagit...presimtea ca ne vom desparti...




Avea Gica Petrescu un cantec - ''Uite-asa as vrea sa mor...'' Cam asta e ideea pentru urmatoarele trei poze...Asa as vrea sa mor, ingropata in flori in curtea casei mele...Hai ca nu-s morbida, sper doar sa nu mor la bloc ( de altfel cred ca la bloc nu poti nici sa traiesti si nici sa mori...nimic asa esential nu se poate la bloc!)




Scopul excursiei nu a fost exclusiv recreativ, dar nici n-as spune ca ne-am ales cu altceva...
Mai cautam!











































3 comentarii:

  1. Va sa zica, esti in cautarea casutei visurilor tale! La prima e interesanta relatia dintre casa si copacul acela imens. Cam care e oare distanta dintre cei doi simbioti?

    RăspundețiȘtergere
  2. Despre criza la care te refereai: Din mila fata de risipirea avutiei nationale prin plata salariilor unor "inutili" bugetari, ne-am decis sa renuntam la o parte din bani, cerand zile fara plata pe care le vom petrece la munca ... Domnul ne antreneaza pentru mai raul care va urma.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu, deocamdata tatonez si ma tatonez. Nu caut casa, caut sa ma lamuresc cu mine.Langa ultima casa m-am trezit c-un plans din adancuri.N-am stiut ca boala e asa veche si grava.Dar asta nu inseamna prea mult, adica nu ma lamureste inca.
    Mda, adica ati donat bani pentru vilele lor,sau vacante, sau masini...Nu stiu de ce cred ca putem proceda ca-n Pateric cand ajungem la masura acelora (stii, cand Batranul alerga dupa hoti strigand ca au uitat sa ia si altceva care mai ramasese!), pana atunci avand noi alte obligatii...Asa, ca antrenament, nu stiu ce sa zic,poate dam la saraci? Poate suna melodramatic sau nu stiu cum, dar guvernantii nostri de azi sunt dusmanii acestui popor.Ucigasii lui.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin
 
◄Design by Pocket